Risicobeheerder schadeverzekeringen zakelijke relaties.

Omschrijving

Wat doe je als risicobeheerder zakelijke relaties binnendienst?

Je zorgt dat jouw relaties zich in de watten gelegd voelen. Je geeft eerlijke, deskundige en relevante adviezen en werkt hierbij nauw samen met de buitendienst, de schadebehandelaars en de afdeling Employee Benefits. Samen zorgen jullie ervoor dat onze relaties zich gezien en gehoord voelen. Uiteraard weet je wat belangrijk is voor de ondernemers die tot jouw klantenportefeuille behoren. Je stelt de juiste vragen, herkent de risico’s die ze lopen en brengt die zelfstandig en proactief in kaart. Je bent de bindende factor tussen klant, adviseur en verzekeraar, zowel commercieel als administratief. Als eerste aanspreekpunt voer je zelfstandig alle taken uit die samenhangen met het aanvragen en wijzigen van bedrijfsmatige schadeverzekeringen voor onze zakelijke relaties.

Wat bieden wij jou?

Als medewerker van Millenaar Adviesgroep krijg je een unieke kans om te werken in een enthousiast team bij een kantoor dat zich gespecialiseerd heeft in de zakelijke markt, en waar je beschikt over de voordelen van samenwerking binnen de Noordeloos Groep. Bovendien werk je op een mooie locatie in het hartje van Hoofddorp en krijg je volop kansen om je te blijven ontwikkelen.

Wie zijn wij?

We adviseren bedrijven in uiteenlopende branches en doen dat in de volle breedte van het vak. Onze kracht zit in onze uitgebreide en actuele vakkennis, gecombineerd met onze liefde voor het vak en de goede band met onze relaties. We durven ons te onderscheiden in de markt en zijn continu bezig onze dienstverlening verder te ontwikkelen, zodat we ook in de toekomst aan de hoge verwachtingen van onze klanten kunnen blijven voldoen. Millenaar Adviesgroep is lid van de Noordeloos Groep.
Een vereniging die kwaliteit vooropstelt. Dit doen we onder andere door kennisuitwisseling, een eigen arbodienst, een gezamenlijk servicecenter pensioenen en het bundelen van volmacht activiteiten. Gezamenlijk behoren we, op basis van omzet, tot de top vijf van Nederland, een goede basis om succesvol in te kunnen kopen bij verzekeraars.

Functie eisen

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en hebt passie voor het vak
  • Je hebt minimaal 6 jaar ervaring in de verzekeringsbranche
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of bewezen werkervaring op hbo-niveau
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een proactieve houding en bent analytisch; uit een grote hoeveelheid informatie haal jij snel de werkelijke vraagstelling
  • Je bent in het bezit van de diploma’s WFT Basis, WFT Zakelijk Schade en bij voorkeur ook WFT Inkomen
  • Je bent bereid verdere opleidingen te volgen
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Verder omschrijf jij jezelf als gedreven, accuraat en ambitieus, stel je de kwaliteit van de relatie voorop

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je werken in een bedrijf waar het echt om de klant draait? Stuur dan je motivatie én cv naar Millenaar Adviesgroep, t.a.v. Anita Thomas, A.Thomas@millenaar.nl. Voor meer informatie kun je bellen met John Straver: 023-5560038.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature tekst wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren


Klik hier